A szilva gyümölcsecetben nagyszerűen hasznosul a Pödör sokéves ecetgyártási tapasztalata. Ennek egyik fontos eleme a jó érzék a szüret megfelelő pillanatának kiválasztására, amelyben a gyümölcs teljes íze átmenthető az üvegekbe. És ez a Pödör szilvaecetének a titka: csakis a szüreteléskor teljesen érett szilvákból nyerhető ki a maximálisan intenzív íz, bármiféle tartósító és ízesítő szer hozzáadása nélkül. A minőség másik eleme az ellenőrzött erjesztés, ami a szilvaecet esetében még fontosabb, mint a többi gyümölcsecetnél. A két fermentációs folyamat során folyamatosan figyelemmel kell kísérni a hőmérsékletet és az oxigénellátást, hogy az ecetbaktériumok a leghatékonyabban dolgozhassanak.
Az erjesztés után a szilvaecet fahordóban érik tovább, míg aztán üvegekbe és végül Önhöz, a fogyasztóhoz kerül. A szilva gyümölcsecetben számos egészséges tápanyag található, nevezetesen azok, amelyek magát a gyümölcsöt is annyira értékessé teszik. A benne lévő vitaminok, ásványok és nyomelemek jótékonyan hatnak a szervezetre, és ebben a formában fogyasztva igazi élvezetet jelentenek. Az ecetsav az egyetlen anyag, ami az érett gyümölcsben még nem volt meg, mivel ez az erjedés során keletkezik. Antibakteriális, belsőleg tisztító hatása van, és segít egyensúlyba hozni a szervezet pH értékét.
2190 Ft
Rendelhető: 2db
Leírás
5999561391281
A szilva gyümölcsecetben nagyszerűen hasznosul a Pödör sokéves ecetgyártási tapasztalata. Ennek egyik fontos eleme a jó érzék a szüret megfelelő pillanatának kiválasztására, amelyben a gyümölcs teljes íze átmenthető az üvegekbe. És ez a Pödör szilvaecetének a titka: csakis a szüreteléskor teljesen érett szilvákból nyerhető ki a maximálisan intenzív íz, bármiféle tartósító és ízesítő szer hozzáadása nélkül. A minőség másik eleme az ellenőrzött erjesztés, ami a szilvaecet esetében még fontosabb, mint a többi gyümölcsecetnél. A két fermentációs folyamat során folyamatosan figyelemmel kell kísérni a hőmérsékletet és az oxigénellátást, hogy az ecetbaktériumok a leghatékonyabban dolgozhassanak.
Az erjesztés után a szilvaecet fahordóban érik tovább, míg aztán üvegekbe és végül Önhöz, a fogyasztóhoz kerül. A szilva gyümölcsecetben számos egészséges tápanyag található, nevezetesen azok, amelyek magát a gyümölcsöt is annyira értékessé teszik. A benne lévő vitaminok, ásványok és nyomelemek jótékonyan hatnak a szervezetre, és ebben a formában fogyasztva igazi élvezetet jelentenek. Az ecetsav az egyetlen anyag, ami az érett gyümölcsben még nem volt meg, mivel ez az erjedés során keletkezik. Antibakteriális, belsőleg tisztító hatása van, és segít egyensúlyba hozni a szervezet pH értékét.