Miért jobb választás a kézműves szappan?

Miért jobb választás a kézműves szappan?

A boltokban nagyon sokféle szappant lehet kapni, amik olcsóbbak, mint a házi készítésűek. Felmerülhet a kérdés, hogy miért? A kézműves szappanoknak számtalan előnye van, ami miatt megéri őket választani;lássuk, hogy mik ezek!

kézműves szappanok általában hideg eljárással készülnek, azaz a növényi olajokat nátrium-hidroxiddal elszappanosítják. Ez a reakció hosszú ideig tart, általában – a formába öntéstől számítva – 2-5 nap múlva szeletelik a szappanokat, majd 4-6 hétig érlelik, mielőtt a boltba kerülnek. A kézműves szappanok mindig tartalmaznak 7-8% glicerint, ami ekkora mennyiségben hidratáló hatású, és elősegíti a víz bőrbe jutását. Túlzsírozással készülnek, így használatukkal nemcsak megtisztíthatjuk a bőrünket, hanem visszapótolhatjuk a zsiradékot is;ezáltal feleslegessé válik a testápoló használata!

Látható, hogy ugyan magasabb az ára, azonban mégis megéri kézműves szappant vásárolni! Ha Ön is szeretné megtapasztalni a hatását, vásároljon kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!