Karácsonyi dekor trendek TOP 5

Karácsonyi dekor trendek TOP 5

Beköszöntött a tél, és ez azt is jelenti, hogy egyre jobban közelednek a várva várt ünnepek. Ilyenkor nem árt, ha a nagy sürgés-forgás közepette hagyunk némi időt arra is, hogy meghitté varázsoljuk otthonunkat, például néhány ötletes és trendi kiegészítő segítségével. Segítségképpen összeszedtük, hogy idén melyek azok a színek és díszek, amik feldobhatják a lakásunkat.

Az első a természetes dolgokból: fából, szövetből és kötött dolgokból készült karácsonyfadíszek, melyek nem csak szépek és mutatósak, hanem gyerekbarátak is, hiszen nem fenyegeti őket annak a veszélye, hogy eltörnek. A kézzel készített termékek közt találhatunk hóembereket, angyalkákat és mindenféle jópofa karácsonyi figurákat.

A következő trendi dolog a sportos díszek és kiegészítők. Szánkózó és síelő emberek és állatok egyaránt megtalálhatók a karácsonyfadíszek és az egyéb lakás dekorációk között, emlékeztetve arra, hogy az ünnepek idején sem szabad megfeledkeznünk a testmozgásról.

Színek terén az idei év slágerei a piros-fehér, illetve a fehér-arany kombinációk. Az előbbit inkább a gyerekek kedvelik, míg az utóbbit inkább a felnőttek választják. Népszerűek még idén a barna, valamint a bézs színek, legyen szó karácsonyfa-, vagy szobadíszekről.

És ha már ennyiszer szóba kerültek a karácsonyfadíszek, lássuk, melyek lesznek az idén a leggyakrabban felaggatott díszek. Rendkívül népszerűek az állatos, például rénszarvasos vagy baglyos díszek, csakúgy, mint a hópihe formájúak, de a legkedveltebbek kétség kívül a tollból készült angyalszárnyak.

Az ötödik dolog pedig, amit érdemes lehet beszereznünk, akár még a legforgalmasabb időszak előtt: egy mutatós szobadísz. Ezek közül a mécses- és az illó olaj tartók a legfelkapottabbak, de azért lehetünk ebben is egyediek, hiszen a választék óriási.

Természetesen mindezeket a dolgokat, és még sokkal többet is, beszerezheted nálunk, a Pálmaház Herbáriumban. Szeretettel várunk!

Az év talán legkülönlegesebb rendezvényével várunk 2016 December 17-én, Night Shopping 18 órától:

https://www.facebook.com/events/1730766960584245/

Night Shopping