Pálmaház Karácsony - A Nagy Nyitány

Pálmaház Karácsony – A Nagy Nyitány

A tavalyi Pálmaház Karácsony nagy sikerén felbuzdulva idén is megszervezzük karácsonyváró-adventi programsorozatunkat, mely idén az Érzékek Karácsonya nevet viseli.

A Pálmaház Herbáriumában megrendezett események különlegessége, hogy a különböző fenyőfák és szobarészletek nem csak színükben és formájukban, vagyis a látható tulajdonságokban lesznek eltérőek, hanem az illatok és az ízek is nagy hangsúlyt kapnak a dekorációs ötletek bemutatásánál, sőt a különböző programokon is.

A karácsonyváró rendezvényeink múlt szombaton, november 5-én vették kezdetüket, a Nagy Nyitány formájában, ahol reggeltől estig változatos programokon vehettek részt azok, akik ezen a napon ellátogattak a gödöllői kastély szomszédságában található Pálmaház Herbáriumba.

A gyerekeket egész napos kézműves programokkal, valamint csinta kóstolással várták, a nap folyamán pedig sor került Sissi karácsonyfájának leleplezésére is. A zenekedvelő felnőtteknek akusztik délutánnal kedveskedtek a szervezők, ahol a Stardust  adott koncertet.

Délután 5 órakor pedig egy különleges eseménynek adott otthont a Pálmaház Herbárium: Nagy Eszter mandalafestő műveiből nyílt kiállítás. A hideg napon természetesen a forró italok sem hiányozhattak: kézműves forró csokik, magyar pörkölésű kézműves kávék és a Herbárium különleges teakeverékei közül válogathattak a kedves vendégek.

A Nagy Nyitány azonban csak a kezdet volt: egészen december 24-ig interaktív és családi programokkal várják a szervezők valamennyi korosztály képviselőit a Pálmaház Herbáriumban! Hogy ne maradj le ezekről a remek programokról, nézd rendszeresen a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/palmahazherbarium/

Szeretettel hívunk a következő eseményünkre: november 20-án, szombaton illattúrát szervezünk a Pálmaház Herbáriumban délután 15 és 16 óra között. Erre, illetve az összes további adventi rendezvényünkre ingyenes a belépés.